finansiel analyse, regnskab, bogholderi


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Outsourcing af finansiel analyse, regnskab, bogholderi med mere.

Der er en generel tendens på markedet, der peger i retning af mere og mere outsourcing på tværs af landegrænser af den simple grund, at det kan gøres billigere på den måde. Det er særligt de små og mellemstore virksomheder, hvor man ser denne ændring, da det tidligere var begrænset, hvad de havde af muligheder for at outsource på denne måde. Hvor det tidligere var de mere simple opgaver, der typisk blev outsourcet, er der nu en tendens til, at det også er mere komplekse opgaver, der ryger til Indien og lignende steder, hvor lønnen er meget lavere end den danske. Indien er fx et land, der er præget af, at en større del af befolkningen er ved at få længere videregående uddannelser, end det tidligere var tilfældet, hvilket gør det til et ideelt sted at outsource til. Der vil naturligvis være visse udfordringer, man støder på, når man begynder at indgå i aktivitet på denne måde, men der vil naturligvis også være udfordringer, hvis man forsøger at få opgaven klaret af et andet dansk firma.

På trods af dette er små og mellemstore virksomheder begyndt at se sig om i dette spændende landskab af muligheder, der involverer at sende disse mere komplekse processer på tværs af oceaner til andre steder i verden. I denne globaliserende verden, hvor der kommer større og større fokus på omkostningsbesparelser, vil det kun være det rigtige i det mindste at overveje muligheden.

Inden du beslutter dig for at gå outsourcing vejen er det vigtigt at vurdere de forskellige muligheder. Af fordele ved outsourcing er det typisk sådan, at dette vil betyde:

–          Hurtigere beslutninger kan træffes, når holdet har adgang til et hold af analytikere, der sidder parat til at regne på de forskellige opgaver. Det er formentlig mere skalerbart at ansætte i et af disse lande, da omkostningerne er lavere, og der typisk er mindre tung regulering, man skal kæmpe sig igennem.

–          Omkostningsbesparelser, der ofte ligger et sted mellem 40 og 60 procent på analytisk arbejde, da lønningerne er lavere.

–          Bedre bundlinje som et resultat af et større analytisk indblik i, hvor virksomheden kan gøre det bedre henne. Omkostningsstyring, produktoverskudgrad, lagerstyring vil alle være opgaver, der påvirker bundlinjen i sidste ende, og det bør derfor være ting, som man er opmærksom på, da det kan ende med at løbe op i rigtig mange penge, hvis man ikke forholder sig til disse essentielle nøgle tal.

Whitefield
Tordisvej 13
2880 Bagsværd
Denmark

Skriv et svar