Hvordan passer man godt på sine tænder?


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Ved at gå til tandlægen selvfølgelig! Jeg selv konsulterer min tandlæge i Holbæk, der holder dem sunde og raske.. Jeg har skrevet nogle tanker ned, om det at passe på sine tænder, og dem kan du læse i dette indlæg. God læsning.
Jeg tror det gælder for os alle: når vi ser mennesker på gaden med flotte smil og flotte skindende tænder, bliver vi glade og imponerede. Men nogle af os bliver i virkeligheden måske også en smule jaloux. Men i stedet for rent faktisk at lade jalousien vokse i os, så burde vi i stedet stille os selv spørgsmålet: Hvorfor er det ikke mig, der har et flot smil og de pæneste tænder?

tandbørstning
I virkeligheden kan man jo ikke rigtig gøre noget ved den måde man smiler på. Men du kan dog gøre noget ved hvordan dine tænder ser ud. Det er egetnglig rimeligt simpelt. Det handler grundlæggende om, at passe godt på sine tænder. I dag lever vi i et samfund, hvor alting skal gå stærkt. Hverdagen kræver meget af alle arbejdende folk, og langt de fleste mennsker sætter ikke nok tid af til den normale, grundige tandbørstning.
Hvis du virkelig gerne vil have flotte, hvide tænder så er det nødvendigt at du sætter den fornødne tid af til, at børste tænderne grundigt. Hverdag. Det handler ikke bare om at børste lidt på tænderne. Nej, det skal være grundigt. Jeg har desværre set mange eksempler på mennesker, der ikke hverken børster rigtigt. Nogle børster alt for hårdt på tænderne og tandkødet, så det i sidste ende begynder at bløde. Det er ikke hensigten. Du skal dog være opmærksom på, at hvis dit tandkød bløder, så bør du konsultere en tandlæge.
Du skal huske på, at dine tænder skal bruges hver dag, resten af livet. Derfor er det ret vigtigt, at du får konsulteret en tandlæge hvis du lider af tandsygdomme. Hvis ikke tandproblemer og sygdomme bliver set til i tide, så bliver de kun værre som tiden går. Det er derfor af yderste vigtighed, at du får den korrekte behandling så tidligt i forløbet som muligt.
Du lider måske allerede nu en dental sygdom, men har ikke lyst til at bestille en tid hos tandlægen. Måske fordi du fra barns ben har hørt historier fra dine forældre, eller forældres venner, der ikke har gode erfaringer med tandlægen.Du skal dog have med i dine overvejelser, at vi i skrivende stund befinder os i det 21. århundrede. Det betyder, at du kun bliver behandlet med det absolut bedste udstyr. Ydermere er tandlægernes kendskab til kraftigt forbedret, og ny forskning baner hele tiden vejen for forbedrede og nye behandlingsformer.
Der er altså med andre ord ingen grund til, at frygte tandlægen. Jeg forstår dog godt hvis du har tandlægeskræk, men der er kun én måde at komme den til livs på. Jeg tror du ved hvad jeg snakker om ;)

Tandlægerne Eggers & Vester
Smedelundsgade 39
4300 Holbæk
Tlf: 59 43 43 11

Skriv et svar