Hvorfor er morgenmaden det vigtigste måltid på dagen?


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Helt tilbage fra da du var barn har du uden tvivl fået af vide at du skal spise din morgenmad, fordi det er det vigtigste måltid på dagen.

Men hvorfor er det at morgenmaden er det vigtigste måltid? Det vil jeg i denne artikel prøve at redegøre for, samtidig vil jeg forsøge at forklare at morgenmaden ikke behøver være en kompliceret affære, og kan laves uden lang forberedelsestid i køkkenet.

Er morgenmaden så det vigtigste måltid?

Ja, morgenmaden er uden tvivl det vigtigste måltid på hele dagen, og du bør ikke springe det over.

Det lyder måske lidt underligt i og med at morgenmaden for de færreste er det vigtigste måltid i deres individuelle hverdag. Her vil det måske være frokosten, eller især middagsmaden man lægger vægt på.

Det er dog et faktum at morgenmaden har utrolig vigtig i forhold til at give din krop den energi og næring den skal bruge til at få dig godt igennem dagens timer. Uden din morgenmad vil du ikke kunne være så opmærksom og effektiv som ellers, og der er en større sandsynlighed for at du begynder at snacke, som resultat af din morgensult.

Hvad er bedst at spise til morgenmad?

Frugt – Du ved naturligvis at du bør spise 6 stykker frugt (og grønt) om dagen, sådan ca. Det er en god regel at holde sig til, og så er frugt yderligere fantastisk morgenmad da det ikke tager nogen tid at spise.

Bananer, æbler, appelsiner osv. kan endda spises på vej til arbejde, og derfor er der ingen undskyldning for at springe dem over. Frugt er pakket med næring, sukker og andre gode ting din krop har brug for i løbet af dagen.

Æg – Æg er fyldt med protein og kan spises på et utal af forskellige måder. Dog vil de alle kræve mere tilberedningstid end frugt.

Fuldkorns morgenmadsprodukter – En enormt nærende og god morgenmad pakket med fibre og mineraler der hjælper dig til at være på hele dagen.

Få lidt at drikke også – En kop kaffe er for de fleste mennesker en vigtig ting om morgenen, og koffeinen skal nok hjælpe dig til at vågne lidt op. Derudover bør du dog altid få lidt at drikke, om det så er vand, juice, eller mælk.

Problemer med inspiration til morgenmaden?

For yderligere inspiration til hvad du skal lave dig selv af morgenmad, kan det være nyttigt for dig at købe en lille kogebog der kun er dedikeret til morgenmad. Du kan også gennemse youtube for nye ideer, eller følge med i de mange madblogs der florerer på nettet i vore dage.

Det behøver ikke tage en evighed

At spise frugt, eller lave en skål morgenmad med mælk tager ingen tid, men klarer jobbet til perfektion.
Når du først ved hvor vigtig morgenmaden er, og at den kun bringer godt med sig i løbet af dagen, så vil du forstå at det er tid godt givet ud når du tidligt om morgenen går i køkkenet for at tilberede din morgenmad. Og som sagt behøver det ikke tage meget mere end 5 min.

Når du er inde i rytmen er det naturligvis vigtigt at du bliver ved med at variere din morgenmad, eller vil du uundgåeligt køre træt i det, uanset hvor nemt det måtte være for dig. Hos Restaurant M kan du få traditionelt dansk smørrebrød.

Restaurant M
Store Kongensgade 56
1264 København K
Telefon: +45 33 15 85 77

Skriv et svar