Køkkendrømme: bordplade i granit


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Går du med tanker om at få renoveret dit køkken? Vi belyser i dette indlæg en absolut luksus køkkengenstand: en bordplade udført i granit.

At renovere dit køkken behøver ikke nødvendigvis, at være en lang, kedelig og økonomisk smertefuld proces.
Men når man du nu endelig er gået i gang med at renovere dit køkken, så vil de fleste nok helst have at det kan holde så længe som muligt. Det handler om, at ikke at gå på kompromis med kvaliteten i materialerne. Én af de kvalitets materialer du kan overveje i dit nye køkken er en bordplade af granit.
Bordplader af granit er faktisk rigtig nemme at montere. Man kan bestille dem, så de kommer nøjagtigt i de mål du har behov for. Udover at være en fryd for øjet, ja så er det granitbordplader også en rigtig god investering. Holdbarheden på granitbordplader er nemlig uovertruffen.
Desuden kan man få dem i flere forskellige farver, der sikrer dig at du får en fuldkommen unik bordplade, der netop passer til dig og dit nye køkken.
Hvis du går og overvejer at få renoveret dit køkken, og du synes bordplader af granit kunne være noget for dig og dit køkken, så har vi listet nogle gode argumenter for, hvorfor en sådan bordplade kunne vær enoget for dig. Disse råd kan du så tage med dig videre i processen.

1.Slidstærkt: Bordplader, der er skåret i granit er ekstremt robuste. Granit er en af de hårdeste typer sten. Netop derfor kan de holde til uanede mængder af hårdt pres. Det gør netop en sådan bordplade til et oplagt valg i et køkken. Bordpladen vil være i stand til at bære alle forskellige typer elementer, som du måtte lægge på køkkenbordet. Netop granittens hårdhed gør, at du heller ej behøver at være bange for at komme til at slå en flig af køkkenbordet. Det sker ikke med granit.

2. Modtagelig overfor varme: Sten er af natur altid kolde, og granit er ikke nogen undtagelse. Det betyder også, at en granitbordplade kan tage imod ekstremt høje temperaturer. Dette er super ideelt i et køkken. Du kan altså sagtens tage en brandvarm gryde, eller en pande, direkte fra et komfur og sætte den på bordpladen. Du behøver dog ikke være bekymret over, om de varme gryder eller pander efterlader brændmærker eller skjolder på køkkenbordet.

3. Nemt at rengøre: Modsat andre, matte typer af sten, ja så er granit faktisk super nemt at gøre rent. Du behøver kun at bruge varmt vand og almindelig sæbe, når du skal gøre bordpladen ren igen. Helt enkelt og nemt har du altså lynhurtigt en skinnende og bakteriefri bordplade.

4. Livslang investering. At anskaffe sig en bordplade af granit kan, til at starte med, godt virke som en relativt omkostelig affære. Men på længere sigt, vil du opdage at det er en af de bedste investeringer du kan gøre. Kvaliteten taler for sig selv, og i virkeligheden behøver du ikke tænke på, at skulle udskifte din køkkenbordplade resten af dit liv.

J. K. Totalentreprise ApS
Nyholms Alle 48
2610 Rødovre
Telefon: 7070 1822

Skriv et svar