Lad kiropraktoren hjælpe dig af med hovedpinen


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Ondt i hovedet – det er en de hyppigste årsager til, at vi henvender os til en kiropraktor. Men heldigvis er det også noget af det, som kiropraktoren ofte har succes med at kurere, fortæller den dygtige kiropraktor på Nørrebro.

kiropraktik for børn

Alvorlige årsager skal udelukkes
Der kan være mange forskellige grunde til, at vi har hovedpine eller ondt i nakken. Og det er selvfølgelig altid en god idé at gå til din egen læge først for at blive undersøgt – og for at kunne udelukke eventuelle alvorlige årsager til hovedpinen.

Er der alvorlige årsager til hovedpinen, er det lægen, der skal gå videre med udredningen og behandlingen. Men er det mindre alvorlige årsager, der er skyld i hovedpinen, kan du med fordel opsøge en kiropraktor, der i langt de flest tilfælde kan hjælpe dig af med hovedpinen.

Slip af med din spændingshovedpine
Vi har alle prøvet at have hovedpine en gang imellem. Og det er ganske harmløst. Men hvis hovedpinen bliver kraftig eller optræder ofte, bør vi gøre noget ved det. I mange tilfælde er der ganske enkle forklaringer på hovedpinen – og det er også muligt at gøre noget ved det.

En af de mest almindelige former for hovedpine er spændingshovedpine, der føles som en kraftig spænding, ofte i begge sider af hovedet.

Nogle af de hyppigste årsager til spændingshovedpine er dårlige arbejdsstillinger, stress og hårdt fysisk arbejde. Ved hjælp af forskellige kiropraktiske teknikker kan kiropraktoren reducere muskelspændinger og gøre noget ved dine ledbevægelser. Kiropraktoren kan blandt andet benytte sig af den såkaldte manipulationsbehandling, hvor han eller hun retter på et led, der derved giver et ”knæk”.

Derudover vil kiropraktoren selvfølgelig beskæftige sig meget med årsagen til din hovedpine, så du fremover kan forebygge hovedpine. Det kan handle om ændrede arbejdsstillinger, bevidsthed om, hvad der stresser i hverdagen osv.

Smerter i nakke og hoved
Nakkehovedpine med smerter i nakken og baghovedet, der trækker længere op i hovedet, er en anden hyppig hovedpineform. Også her er der hjælp at hente hos kiropraktoren. Ofte skyldes nakkehovedpine forkerte arbejds-, sove- eller siddestillinger. Kiropraktoren vil behandle hovedpinen med forskellige kiropraktiske teknikker, og derudover vil han eller hun se på årsager og muligheder for at ændre på vaner og arbejdsstillinger.

Nogle af hyppige årsager til hovedpine er uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og hvilestillinger. Men derudover kan stress i hverdagen også udløse hovedpine. Det samme kan for lidt eller for dårlig søvn og for lidt motion. For lidt væske i løbet af dagen kan også udløse hovedpine. Og visse fødevarer kan give hovedpine, specielt hvis de indtages i for store mængder. Det er blandt andet kaffe, te, chokolade, citrusfrugter og rødvin, der bør indtages med måde, hvis du har tendens til hovedpine.

Nørrebro Kiropraktisk Klinik
Nordre Fasanvej 224
2200 København N
38 33 03 36

Skriv et svar