Rengøring i København


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Man kunne tro at det at vælge et kommercielt rengørings firma som skal vedligeholde ens faciliteter, ville være et nemt arbejde eller i det mindste en relativt nem opgave, men dette er er ikke nødvendigvis sandt. De fleste managers, som har til opgave at overvåge renlighedsniveauet i arbejdsmiljøet ved, at dette er ikke så nemt endda. Forskellige kontorer har forskellige rengøringsmæssige behov.

Omgivelsernes renlighed spiller en stor rolle i firmaets succes ligegyldigt om det er et supermarked, en tøjbutik eller et hospital. Et beskidt indtryk giver altid folk et dårligt indtryk af stedet. Grundet størrelsen af rengøringsindustrien er der et hav af forskellige firmaer, ikke alle lige gode, og de findes i forskellige størrelser rangerende fra små til store. Alle har de forskellige services og ydelser, som de specialiserer i. Så, hvis firmaerne kommer i forskellige størrelser med forskellige kompetencer, hvordan sikrer man sig så, at man finder det firma, der passer til ens behov?

Lad os starte med firmaet og dets størrelse. Afhængig af hvilken type virksomhed, man er manager i og størrelsen på denne er der, som allere nævnt, forskellige ting at sikre sig. Har du flere bygninger og lokationer som har behov for en sådan service? Beslut dernæst hvilken service det er, du har brug for. Notér dernæst hvilke typer arealer og overflader det er, i har brug for at få rengjort. Hvor ofte skal disse rengøres? Er det nødvendigt at have et rengøringsfirma inde en gang om dagen eller er to gange om ugen nok? Når du har besvaret disse spørgsmål kan du gå videre i forløbet: Det er nu tid til at starte interview processen. Vær sikker på at møde forberedt op. Betragt dette som en normal jobsamtale. Du søger en kompetent person eller personer, som kan varetage dine rengøringsopgaver med den præcision og den kvalitet, som du selv lægger i dine egne arbejdsopgaver.

For et middelstort eller stort firma med flere områder og store arealer, som skal rengøres er det ekstra vigtigt at interviewprocessen er ekstra grundig da arbejdsopgaven er ekstra stor. Stadig, ligegyldigt, hvilken type virksomhed det er, om det er et supermarked, en butik eller et alderdomshjem har alle steder gulvareal der skal vaskes og støvsuges. I har formentlig også vinduer, der skal pusses eller poleres, som kan virke for uoverskueligt for en manager. Husk på, hvis du fx. har en butik, hvor vigtigt det er, at vinduerne er rene og pudsede – du ville ikke gå ind i en butik og købe ind, hvis vinduerne var møg beskidte. Rengøring er en vigtig proces og rengøringsfirmaer kan hjælpe dig, hvis opgaven er for stor til at i selv kan klare det.

Når du skal finde et rengøringsfirma i København er der her nogle spørgsmål, man kan stille:

Først og fremmest kan du spørge rengøringsfirmaet om, hvilke forskellige typer rengøring de specialiserer sig i.

Kan disse firmaer desuden klare alle jeres områder, hvis i fx. har flere end én butik? Har de arbejdskraften der er krævet for at varetage rengøringsopgaven?

Hvilke erfaringer kan de bringe til bordet? Hvor har de tidligere gjort rent og hvor rengører de i øjeblikket? Hvilke typer virksomheder har de i øjeblikket som kunder? Laver de rengøringsopgaver i øjeblikket, som ligner jeres?

Der er tydeligvis mange ting at tage i betragtning inden man vælger, og det er derfor vigtigt at sætte sig godt ind i tingene inden man beslutter sig. En dårlig beslutning kan gå én på i lang tid inden man får besluttet sig for at udskifte rengøringsholdet og indtil da vil man lide under dårligt arbejde fra deres side. I Danwi sørger vi for at kunden er tilfreds. Danwi kan tilbyde rengøring til en yderst attraktiv penge i København og en pæn radius omkring København. Så står du i Valby og søger rengøring af dine kontorer, kan du med fordel kontakte Danwi. Rengøring i København klarer vi smertefrit.

DANWI Rengøring
Nybrogade 20
1203 København K
Telefon 43991529

Skriv et svar