Sådan finder du den bedste hypnoterapeut


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Hvis du er kommet frem til, at hypnoterapi er den bedste løsning til dit problem, vil det næste logiske skridt være, at finde den helt rigtige terapeut til dit behov.

hypnoterapeut

1) Få en personlig henvisning. Kender du nogen der før er blevet hypnotiseret? Du vil muligvis føle dig mere tryg ved terapeuten, hvis du ved at denne tidligere har hjulpet én, du kender. Dog, kan det også være, at pågældende terapeut ikke er den rette for dig og dit problem, selvom du har fået en anbefaling.

2) Certificering. Hvis du ikke kan få en personlig anbefaling kan du kontakte virksomheder som certificerer hypnoterapeuter. Her kan du få sikkerhed for, at terapeuten har en uddannelse og et minimum af erfaring.

3) Placering. Det er selvfølelig vigtigt at finde en terapeut nær dig. Bor du eksempelvis i hovedstadsområdet kan det være godt at finde et sted som tilbyder hypnose i København. Vælger du en terapeut som har praksis langt fra hvor du bor, bliver det sværere at overholde dine tider.

4) Udbudte tider. Det er vigtigt at finde en terapeut som har tid, når du har fri. Nogle tilbyder ikke behandling alle ugens dage, andre tilbyder måske kun behandling i morgentimerne.

5) Pris. Prisen for en session eller en række behandlinger kan variere meget, også for terapeuter i det samme område. Når du skal vurdere prisen, er det vigtigt at overveje terapeutens erfaring og uddannelse.

6) Konsultation. Mange terapeuter vil tilbyde dig en gratis konsultation, men ikke alle. Formålet med konsultationen er, at få lov at møde terapeuten og finde ud af, om man føler sig tryg ved denne.

7) Køn. Det kan nogle gange være en god idé at overveje om du er mere komfortabel med en mandlig eller en kvindelig terapeut. Husk at hypnoterapi ofte omhandler følsomme og personlige problemer, så det er vigtigt at du føler dig tilpas.

8) Erfaring med dit problem. Når du skal vælge en behandler kan dennes erfaring med netop det problem du har være afgørende. Vil du eksempelvis stoppe med at ryge, er det godt at finde en terapeut som har erfaring med hypnose i forbindelse med rygestop.

9) Forhold. Enhver terapeut er uddannet til hurtigt at vurdere, hvorvidt der er grundlag for et godt arbejdsforhold. Nogle gange vil terapeuten vide, at forholdet ikke kommer til at fungere, og i stedet anbefale en kollega.

10) Erfaring og skoling. Der er rigtig mange forskellige slags hypnoterapiskoler. Nogle af disse tilbyder  lange uddannelse, andre kun korte kurser. Undersøg derfor hvilken slags undervisning terapeuten har modtaget og hvor meget erfaring denne har.

Fredholm Hypnose
Prinsessegade 9
1442 København K
Tlf: 24 24 28 12

Skriv et svar