Tak


Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::define($object_name, $context = false) should be compatible with C_Component::define($context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_DataMapper_Driver_Base::initialize($object_name) should be compatible with C_Component::initialize() in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/datamapper/class.datamapper_driver_base.php on line 0

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::define($context = false) should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::define($object_name, $context = false) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Warning: Declaration of C_Displayed_Gallery_Mapper::initialize() should be compatible with C_CustomPost_DataMapper_Driver::initialize($object_name) in /var/www/simonsfirma.dk/gb2200/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/class.displayed_gallery_mapper.php on line 3

Københavns Kommune støtter Ghettoblaster for at fremme mangfoldigheden på Nørrebro. På trods af kommunens generøse økonomiske bidrag, har den ikke forlangt direkte indflydelse på arrangementet. Ansvaret for en festlig dag bliver i stedet overdraget til Nørrebros indbyggere.

Iværksætterhuset er et iværksættermiljø med uddannelser, kompetenceudvikling og netværk. Det er en inkubator for virksomheder i startfasen og et videncenter. Ghettoblaster har fået uundværlig hjælp fra Iværksætterhuset.

Læs om Iværksætterhuset her.

Dalberg rådgiver omkring strategi, og har specialiseret sig i international udvikling og globalisering. Virksomheden har klienter overalt i verden, og opererer både på det europæiske, asiatiske, amerikanske og afrikanske kontinent.

Læs mere her.

Niels Brock har undervist merkantile fag i mere end 125 år. Det har givet dem god erfaring og skabt solide netværk overalt i det danske erhvervsliv. Ghettoblaster har modtaget uvurderlig rådgivning og vejledning fra Niels Brock.

Besøg Niels Brock’s hjemmeside side her.

Nørrebronx er en sportsforening med kampsport, fodbold, svømning og meget mere. Formålet er at forebygge kriminalitet gennem sport og sociale aktiviteter. Deres arbejde og ildhu er uundværlige på Nørrebro.

Danske Bank på Nørrebro har været en uundværlig støtte for Ghettoblaster. Læs mere om Danske Bank’s Nørrebroske afdeling her.

Center for Veje vedligeholder byens offentlige veje, pladser og cykelstier og fører tilsyn med de private veje for at sikre, at de er trafiksikre og farbare. Deres ekspertise har været en kæmpe hjælp.

Skriv et svar